Mariborska cesta 56, 2360 Radlje ob Dravi +386 (0)2 88 79 670
Izjava o zasebnosti

Izjava o zasebnosti

Splošno

Lastnik (zbiratelj podatkov) spletnega mesta je podjetje:
CNC P&K – PUŠNIK d.o.o.
Mariborska cesta 56
2360 Radlje ob Dravi
Slovenija

CNC P&K – PUŠNIK d.o.o. se zavezuje, da bo ščitil vašo zasebnost in razvijal tehnologijo, ki vam omogoča varno spletno izkušnjo.

Ta izjava o zasebnosti velja za spletno mesto CNC P&K – PUŠNIK d.o.o.. Z uporabo spletnega mesta www.cncpusnik.si soglašate z načini uporabe podatkov, ki so opisani v tej izjavi.

Zbiranje osebnih podatkov

Spletna stran CNC P&K – PUŠNIK d.o.o. lahko samodejno zbira tudi nekatere podatke o strojni in programski opremi vašega računalnika.

Med te podatke sodijo:

  • naslov IP, 
  • vrsta brskalnika, 
  • imena domen, 
  • čas dostopanja, 
  • naslovi spletnih mest, ki ste jih obiskali na naši spletni strani.

CNC P&K – PUŠNIK d.o.o. te informacije uporablja izključno za izračun splošne statistike o uporabi spletnega mesta.

Uporaba osebnih podatkov

CNC P&K – PUŠNIK d.o.o. zbira podatke na spletni strani z namenom zagotoviti pravilno delovanje spletnega mesta ter nudenje zahtevanih storitev. CNC P&K – PUŠNIK d.o.o. lahko uporabi vaše podatke tudi za naslednje namene:

  • internih tržnih raziskav, 
  • obveščanja strank o novostih na spletni strani, 
  • obveščanja strank o novostih, ki se tičejo izdelkov ali storitev, ki jih CNC P&K – PUŠNIK d.o.o. nudi. 

Varovanje osebnih podatkov

CNC P&K – PUŠNIK d.o.o. se zavezuje, da bo vaše osebne podatke varovala v skladu z Zakonom o varstvu zasebnih podatkov. Vaši podatki se bodo uporabljali samo za interne namene in ne bodo posredovani tretjim osebam.

Uporaba piškotkov (ang. Cookies)

Piškotki so besedilne datoteke, ki jih na vaš računalnik naloži spletni strežnik. Piškotki ne vsebujejo nobenih podatkov, s katerimi bi lahko ugotovili vašo identiteto. S pomočjo piškotkov strežnik ve, da ste se vrnili na spletno stran, kar lahko s pridom izkoristimo za prilagoditev spletnega mesta uporabniku.

Večina brskalnikov piškotke samodejno sprejema, če jih ne želite sprejemati ali pa želite, da ste obveščeni preden se piškotek naloži na vaš računalnik, lahko to določite v nastavitvah brskalnika.

Zahtevajte izbris svojih podatkov

V kolikor želite, da iz naše spletne baze odstranimo vaše osebno podatke, lahko to storite tako, da podate zahtevo za izbris podatkov preko spodnjega obrazca.

Naslov

Mariborska cesta 56, 2360 Radlje ob Dravi

Kontakt

+386 (0)2 88 79 670

Kontakt