Mariborska cesta 56, 2360 Radlje ob Dravi +386 (0)2 88 79 670
Predstavitev

Predstavitev podjetja CNC Pušnik

Poslanstvo podjetja CNC P&K — PUŠNIK d.o.o. je obdelava kovin, ki jo razvijamo in dopolnjujemo že 40 let. V tem času se je naše podjetje razvilo v moderno srednje veliko podjetje z več kot 260 zaposlenimi, ki prihajajo iz bližnje in daljne okolice. Naše podjetje ima vidno vlogo v slovenskem gospodarstvu, v prihodnje pa načrtujemo tudi njegovo širitev in dodatno zaposlovanje.

Naša razvojna moč je splet jasnih strategij, razvojnih usmeritev in predanosti našim skupnim vrednotam: fleksibilnosti, partnerstvu, zaupanju, kreativnosti in učinkovitosti.

V podjetju CNC P&K — PUŠNIK d.o.o. upoštevamo smernice trajnostnega razvoja. Temeljno vodilo pri našem delu je doseganje kakovosti na vsakem koraku, za kar smo prejeli mednarodne certifikate kakovosti ISO 9001, ISO 14001 in druge. Tudi to potrjuje, da v našem podjetju posvečamo veliko pozornost okolju, gojimo vpetost v družbeno življenje naše okolice, skrbimo za dvig kulture bivanja, svojo dejavnost pa opravljamo skrbno in čim manj moteče za ljudi.

Zavedamo se pomena raziskovalne odličnosti in njenega povezovanja s prakso. Zaposlene v podjetju CNC P&K – PUŠNIK d.o.o. odlikuje visoka strokovnost in razvojna naravnanost. Z ekipo z znanjem, dolgoletnimi izkušnjami in referencami ter z najsodobnejšo tehnološko opremo sledimo trendom na tržišču, naši izdelki pa dosegajo visoko in mednarodno primerljivo kakovost.

S ponosom in zadovoljstvom se oziramo nazaj na našo prehojeno razvojno pot. Rezultati, ki jih dosegamo danes, so pomembna popotnica za nove poslovne načrte. Hkrati pa se zavedamo, da nas v prihodnosti čaka še mnogo izzivov.

Spoštovanje naših poslovnih partnerjev in zaupanje končnih uporabnikov nas zavezujeta, da si bomo še naprej prizadevali dosegati nove razvojne, proizvodne in prodajne uspehe. To zgodbo o uspehu pa želimo graditi in soustvarjati v sodelovanju z našimi dosedanjimi in tudi bodočimi zaposlenimi.

Podjetje se predstavi...

Prodajna strategija

Naše podjetje naraščajočim zahtevam kupcev nenehno sledi s proizvodnjo kakovostnih izdelkov, ki imajo konkurenčno ceno.

Glede na to, da smo v zadnjem desetletju na osnovi konkurenčnosti na zahtevnem avtomobilskem trgu dosegli zaupanje tujih naročnikov, bomo še naprej z vso močjo vlagali v razvoj in posodobitve proizvodnje, s katerimi bomo tudi v bodoče izpolnjevali vse zahteve kupcev.

Kar smo dosegli v zadnjem obdobju, nikakor ne smemo zanemariti.

Naša strategija je ostati med najboljšimi.

Podjetje v sliki ...

Naslov

Mariborska cesta 56, 2360 Radlje ob Dravi

Kontakt

+386 (0)2 88 79 670

Kontakt